از این ابزار استفاده کنید: شما یک نمایه اکسپرس ورودی را پر نکردید و مایلید ببینید که کدام سیستم رتبه بندی جامع (CRS) شما ممکن است در صورت انجام دادن باشد، OR شما برای درخواست اقامت دائم دعوت شده اید و می خواهید ببینید که آیا تغییر به نمایه شما ممکن است بر امتیاز CRS شما تأثیر بگذارد. شما باید اطمینان حاصل کنید که نمره CRS شما بالاتر از نمره حداقل امتیاز دعوت شما است.


بهترین پاسخ را انتخاب کنید : اگر درخواست دعوت کردید، سن شما را در تاریخ دعوت شما ثبت نام کنید. یا اگر شما قصد دارید یک نمایه اکسپرس ورودی را تکمیل کنید، سن فعلی خود را وارد کنید.


بالاترین سطح تحصیلات را برای شما وارد کنید: مدرک، مدرک یا گواهی کانادا یا اگر تحصیلات خود را خارج از کانادا تحصیلات ارزیابی مدارک تحصیلی (ECA) داشته باشید. (ECA ها باید از یک آژانس تایید شده در پنج سال گذشته باشد) نکته: یک مدرک، دیپلم یا گواهی کانادا باید در یک دانشگاه، کالج، دانشکده تجارت یا فنی یا سایر موسسات کانادایی در کانادا کسب شود. شمارش معکوس از راه دور، اما تنها اگر کمتر از نیمی از تحصیل را انجام داد.


توجه: برای پاسخ دادن بله انگلیسی یا فرانسوی به عنوان زبان دوم نباید بیش از نیمی از تحصیل را داشته باشد شما نباید تحت یک جایزه تحصیلی مطالعه کردید که بعد از فارغ التحصیلی به تحصیل و تحصیل در کشور خود ادامه دهید شما باید در یک مدرسه در کانادا تحصیل کنید (دانشگاه های خارجی محاسبه نمی شود) شما باید حداقل هشت ماه تمام وقت ثبت نام کرده و حداقل هشت ماه در کانادا حضور داشته باشید





شما نیاز به ارائه نتایج آزمون زبان که کمتر از دو سال برای همه برنامه های تحت عنوان Express Entry است، حتی اگر انگلیسی یا فرانسوی زبان اول شما باشد.








باید پرداخت شده و تمام وقت (یا یک مقدار برابر در زمان پاره وقت). توجه: در کانادا، طبقه بندی ملی شغلی (NOC) فهرست رسمی همه مشاغل در بازار کار کانادا است. هر کار را با توجه به نوع مهارت، گروه و سطح توصیف می کند. "کار ماهر" در NOC است: مشاغل مدیریتی (سطح مهارت 0) مشاغل حرفه ای (NOC نوع مهارت A) مشاغل فنی و معاملات ماهر / کارهای دستی (NOC Skill Type B) اگر از این NOC برای این کار مطمئن نیستید، می توانید NOC خود را پیدا کنید.


این باید تمام وقت (یا یک مقدار برابر در زمان نیمه وقت) و فقط در یک شغل (NOC نوع مهارت 0، A یا B) پرداخت شود.



نکته: یک گواهی تحصیلی اجازه می دهد افراد در برخی از معاملات ماهر در کانادا کار کنند. فقط والیات، سرزمین ها و یک سازمان فدرال می توانند این گواهینامه ها را صادر کنند. برای گرفتن یک، یک فرد باید آنها را آموزش، تجارب و مهارت های تجاری خود را ارزیابی کند و سپس یک امتحان گواهینامه صادر کند. مردم معمولا باید به استان یا قلمرو ارزیابی شوند. آنها ممکن است نیاز به تجربه و آموزش از کارفرمای در کانادا داشته باشند. این همان چیزی نیست که نامزدی از یک استان یا قلمرو باشد.


- تمام وقت
- در یک کار ماهر به عنوان مهارت نوع 0، یا مهارت سطح A یا B در رده بندی ملی شغلی سال 2011 ذکر شده است
- پشتیبانی شده توسط ارزیابی تاثیرات بازار کار (LMIA) و یا معاف از نیاز به یک
- برای یک سال از زمانی که شما تبدیل به یک اقامت دائم شدید

- سفارت، کمیسیون یا کنسولگری بالا در کانادا یا
- در لیست کارفرمایان نامناسب.
این که آیا پیشنهاد معتبر است یا نه، همچنین بسته به مورد شما بستگی به عوامل مختلف دارد. یک لیست کامل از معیارهای پیشنهاد شغلی معتبر را ببینید.



شما می توانید از ابزار آنلاین ما برای پیدا کردن اگر شما نمی دانید استفاده کنید.





- 18 ساله یا بزرگتر
- مربوط به شما یا شریک زندگی خود را با خون، ازدواج، همکاری مشترک قانون و یا تصویب
- والدین مشترک با شما یا شریک زندگی شما داشته باشند

- خون (بیولوژیکی)
- تصویب
- ازدواج (گام برادر یا گام خواهر)



برای بدست آوردن تعداد صحیح امتیاز، اطمینان حاصل کنید که پاسخی را انتخاب کنید که بهترین حالت را نشان می دهد. مثلا:
اگر دارای دو مدرک لیسانس یا یک مدرک کارشناسی و دو ساله کالج هستید، انتخاب کنید - «دو یا چند گواهینامه، دیپلم یا درجه. باید یک برنامه سه سال یا بیشتر داشته باشید. "


باید تمام وقت (یا یک مقدار مساوی در زمان نیمه وقت)، و در یک یا چند شغل NOC 0، A یا B پرداخت شود.

نتایج آزمون باید کمتر از دو سال باشد.